Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke de bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine onat bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseri 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Panik amerikan bar yardımıyla mideerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış bünyelabilir.

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut özge acil durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını temin etmek midein mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseri çelik yahut kuvvetli kabil malzemelerden yapılmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın Bapsı asliye amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere için projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olmak, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı kurmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Her dakika sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, mobilya yangın kapısı yahut farklı bir ket bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya düz ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate kırmızıınarak muktezi adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Hassaten, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Genel amacı insanların binayı mazarrat görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yan alır.

Yönıcı gereç sineermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Report this wiki page